top of page

PALVELUT

Julkisivujen saneeraus nostaa kiinteistöjen viihtyvyyttä ja arvoa, sekä pidentää rakennuksen elinkaarta merkittävästi. Yhdistämme nykyaikaiset ratkaisut sekä perinteiset menetelmät Palvelumme kivijalkana toimiva yhteistyö, läpinäkyvät toimintatavat sekä laadunvarmistus.

Hamina_Satamak_01.jpg

Julkisivusaneeraukset

Kattavat julkisivusaneeraukset joihin voi sisältyä myös ikkunoiden, ovien ja vesikaton uusiminen parantavat rakennusten ulkonäköä, energiatehokkuutta ja kestävyyttä. Erityisosaamisemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen, mukaan lukien arvokkaat, historiallisten kohteiden julkisivut. Historialliset kohteet vaativat erityistä teknistä osaamista, jotta lopputulos on kestävä.

 

Me hoidamme kaikki julkisivusaneerauksen hankkeet, huomioiden kokonaisuuden, kannattavuuden sekä projektin onnistumisen. Aina asiakaslähtöisesti. Katso lisää referensseistämme, ja jätä tarjouspyyntö.

Julkisivu

Parvekesaneeraukset

Laadukas parvekkeiden saneeraus parantaa turvallisuutta, käyttömukavuutta ja asuntojen arvoa. Asumishaittojen minimointi on yksi toimintamme peruspilareita.
 

Pitkällä kokemuksella suunnittelemme parvekkeiden saneerauksen toteutuksen, koko hanke huomioiden, laadukasta lopputulosta myöten. Hallitsemme kaikki parvekesaneerauksien vaiheet standardit täyttävästi ja kokonaisuuden onnistumisen huomioiden.

fullsizeoutput_4.heic
Parveke
Tikkurila-Laurea-julkisivu-1.jpg

Muut saneerauspalvelut

Tarjoamme myös taloyhtiöiden muut saneeraukset, jotka kattavat kiinteistön yleiset tilat sisältä ja ulkoa.

Meiltä saatte kaikki taloyhtiöiden saneeraukset, laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Pitkä kokemus takaa, että osaamme huomioida mahdolliset haasteet jo suunnitteluvaiheessa. Näin tiedämme, kuinka saavutetaan laadukas lopputulos ja minimoidaan asiakashaitat. 

Muut
bottom of page